Openbaar vervoer met een persoonlijk tintje

Al sinds 2003 rijdt de MolenHopper als aanvullend openbaar vervoer per taxi in de regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden.

De MolenHopper is openbaar vervoer per taxi en is zeven dagen per week beschikbaar. Het is bedoeld als aanvulling op het gewone openbaar vervoer voor bijvoorbeeld de boodschappen te doen of familie te bezoeken. De MolenHopper is nadrukkelijk niet bedoeld voor woon-werkverkeer. De ritten worden uitgevoerd door Vervoersbedrijf Juijn BV. De deelnemende gemeenten zijn verantwoordelijk voor het Wmo-vervoer, de provincies Zuid-Holland en Utrecht maken het mogelijk om ook zonder Wmo-pasje gebruik te kunnen maken van de MolenHopper.

De MolenHopper laat u samen met andere reizigers gebruikmaken van de taxi’s. Daarom moet u uw ritten minimaal een uur voordat u wilt vertrekken reserveren via het (gratis) reserveringsnummer 0800- 22 000 77. De vervoerder mag u maximaal 15 minuten eerder of later ophalen dan uw afgesproken vertrektijd. In de MolenHopper gelden voor reizigers aangepaste tarieven. Abonnementen en strippenkaarten zijn niet geldig.

Reserveer (gratis): 0800 22 000 77 (bellen kan tot 22.00 uur)

Informatielijn:        0900 233 02 33

Reserveren van ritten via de site is om technische redenen voorlopig niet mogelijk